Vajza qe perfaqeson Shqiperine ne Miss Bota: Vendi im eshte i bukur dhe Vulnerabel ne cdo aspekt **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Vajza qe perfaqeson Shqiperine ne Miss Bota: Vendi im eshte i bukur dhe Vulnerabel ne cdo aspekt

Fatjon Kaloci
25.10.11
Isi Topciu ne websitin missworld.com
Corovoda On Line
25-10-2011 Eventi boteror i bukurise Miss Bota 2011 qe do te mbahet ne 6 nentor 2011 ne Londer si perfaqesuese te Shqiperise do te mbaj vajzen 18 vjecare Isi Topciu. Ne websitin zyrtar te ketij kompeticioni ndersa jepet pershkrimi i konkurenteve qe do te marrin pjese ne spektaklin e bukurise gjate nje mini-interviste pyetjes se bere: Na tregoni dicka rreth vendit tuaj. Vajza 18 vjecare qe do te perfaqesoj Shqiperine pergjigjet:
"Vendi im eshte i bukur dhe vulnerabel ne thuajse cdo aspekt: demokraci, arsim, shendetesi, mireqenie.
Corovoda On Line ne bashkengjitje jep nje plan nga websiti ne fjale. Ne eventin e bukurise boterore, do te marrin pjese 119 vajza perfaqesuese nga gjithe bota. Isi Topciu eshte 18 vjec, dhe ka nje gjatesi trupore 184 cm. Ajo flet shqip, anglisht, italisht dhe frengjisht. Studion ne universitet per ekonomik ndonse deshiron te behet psikologoge kriminalistike.
Corovoda On Line