Votimet e se shtunes Socialistet e Corovodes ne 73% pjesemarrje zgjedhin fituesit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Votimet e se shtunes Socialistet e Corovodes ne 73% pjesemarrje zgjedhin fituesit

Fatjon Kaloci
23.10.11
23-10-2011 Votimet e se shtunes ne subjektin politik te Partise Socialiste ne Corovode paten nje interes te larte te anetareve te ketij subjekti. Edhe perse debate karakterizuan diten e komenteve pergjate votimeve kryesisht me mos qenien ne dijeni te procesit qe do te mbahej apo edhe reagimeve mbi emra qe do te konkuronin Socialistet e Corovodes ne nje pjesemarrje te larte 73% votuan kete te shtune qe lame pas. Procesi sipas nje rrjeti social te ketij subjekti startoi pak pas ores 09:00 te se shtunes e vijoi deri ne oren 16:00. Ne perfundim te votimit mes kandidaturave V.Xh dhe D.Xh u shpall fituese V.Xh. Ne po kete votim mes Sh.B. dhe Sh.A. u shpall fitues Sh.B. Kandidaturat e shpallura fituese do te perfaqesojne subjektin lokal te Corovodes Socialist ne Kongresin e 05.11.2011 qe do te mbahet ne Tirane. Me heret ne nivel kombetar Blendi Klosi do te fliste pak pas mesdites se sotme per nje pjesemarrje te larte ne votimet demokratike te parimit Nje Anetar Nje Vote te bera ne 385 njesite vendore per 880 delegatet e Partise Socialiste te Shqiperise te eventit te pritshem te 5 nentorit.
Corovoda On Line Imazhi Arkiv Skrapari.net 2009