Websiti Wikipedia ne versionin Italian Drejt Mbylljes Ja shenimi qe shfaqet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Websiti Wikipedia ne versionin Italian Drejt Mbylljes Ja shenimi qe shfaqet

Fatjon Kaloci
5.10.11
05-10-2011 Nje nder enciklopediket elektronik Wikipedia nje format i ndodhur ne disa gjuhe te botes rrezikon qe te mbyllet per perdoruesit ne gjuhen italiane. Gjithcka sepse Parlamenti Italian ka perkatitur nje projekt ligj per masat ndaj pergjimeve ku detyrohen gazetat, faqet elektronike qe brenda  48 oresh nga patja e nje ankese te korrigjojne lajmet e shperndara te gabuara. Kjo ve ne veshtiresi Wikipedia pasi si cdo version edhe ky italian ka shume shkrime qe nevojiten te rishikohen, pasi vete wikipedia ka si opsion perdoruesish korigjimin e materialeve te ndryshme Dje, ne oret e mbremjes se vone ne faqen e wikipedia.it shfaqet nje shenim i cili nder te tjera thote:
"Duam te vazhdojme te qendrojme nje enciklopedi e lire dhe e hapur per te gjithe. Zeri yne eshte edhe zeri juaj. Wikipedia eshte neutrale persa ta neutralizojme akoma ate?"
Perfundon shenimi qe shfaqet ne cdo klik ne wikipedia.it
Corovoda On Line