Mbledhja: Komiteti i Veteraneve Corovode Plan Masash Parapergatitore per Festat e Nentorit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mbledhja: Komiteti i Veteraneve Corovode Plan Masash Parapergatitore per Festat e Nentorit

Fatjon Kaloci
20.11.11
Gjate javes qe lame pas Kryesia e Komitetit te Veteraneve ne mbledhjen e mbajtur ne 14 nentor 2011 miratoi nje plan specifik per marrjen e masave per Prag Festat e Nentorit. Organizacioni i Skraparit me afro 940 anetare i ka kerkuar bashkepunim instancave lokale, ne Prefekture, bashki dhe komuna permes nje raporti. Nder te tjera ne takim u citua fakti se edhe perse keto data sivjet nuk perkojne me jubile, serisht organizimet prane monumenteve dhe lapidareve historik te 28 dhe 29 Nentorit ne Lokalitet duhet te jene ne gjendje te mire ne prag festat. Po ashtu u hartua edhe axhenda e festave. Sipas Njoftimit te bere per shtyp, nga kjo kryesi, ne 28 Nentor 2011 ne oren 15:00 do te mbahet nje takim tematik. Nder te tjera vizitat ne Varrezat e Deshmoreve ne Corovode do te kryhen ne 29 Nentor 2011 ora 10:00. Imazhi Arkiv Homazhe 29 Nentor 2010 Ne varrezat e Deshmoreve ne Corovode Materiali shoqerohet nga festimet e Nje Viti me Pare.

Corovoda On Line