Ne Mision Per Shqiperine. Djelmoshat e Skraparit ne Prag Pavaresine e 99te Nje Krenari Me Shume **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ne Mision Per Shqiperine. Djelmoshat e Skraparit ne Prag Pavaresine e 99te Nje Krenari Me Shume

Fatjon Kaloci
27.11.11
Tek ata atmosfera e prag festave te Nentorit perjetohet shume me ndryshe. Jane disa te rinjte nga Skrapari te cilet ne kete prag festash nentori 2011 ndodhen ne Afganistan apo misione te tjera ne Kuader te Rolit Mbeshtetes te Aleances se Natos ne vendet ku synohet paqeberja. Edhe perse larg vendlindjes festat e Nentorit jane nje domethenie shume me e larte morale dhe mbeshtetje qe shkon ndaj tyre. Prej muajsh ata jane te instaluar me Forcen Ushtarake Shqipetare ne keto vende, qe me teper se gjithcka, mallin per vendlindjen ne keto dite e kane me te larte. Nen uniforme atdhedashuria eshte me e larte dhe behet sublime kur ajo ndodhet perkrah flamurit ne misione. E dhe A jane dy prej tyre, nga Skrapari te cilet u kane mbetur edhe pak muaj nga perfundimi me sukses i misionit te tyre i cili pritet qe janarin 2012 te ti rikthej ne vendlindje, mes mallit te munguar gjate ketyre koheve jo vetem per te afermit, miqte dhe shoket por edhe per vendlindjen e tyre. Corovoda On Line mendoi t'u kushtoj kete hapesire edhe atyre qe jane dishepujt aktual te Perfaqesimit Kuq e ZI mijera kilometra larg, Nje krenari me shume per vendlindjen, per Skraparin tone Per Shqiperine tone.
Corovoda On Line Imazhi Nga nje rrjet social E. (Gjate Misionit Nentor 2011)