Reagon Facebook: Zedhenesi - Po pushtohemi nga video te dhuneshme dhe pornografi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Reagon Facebook: Zedhenesi - Po pushtohemi nga video te dhuneshme dhe pornografi

Fatjon Kaloci
15.11.11
Nje zedhenes i Facebook, Andrew Noyes permes nje deklarate per shtyp qe nisi sot permes emailit agjensise Reuters vuri ne dukje problematiken aktuale me te fundit ne rrjetin social Facebook. "Kemi patur nje shtim te raporteve lidhur me kete dhe po hetojme per tu kujdesur per kete ceshtje" citoi ai nder te tjera ne komunikim. E pikerisht kete jave nje numer i madh linkesh me imazhe dhe video te papershtatshme pushtuan Facebook. "Po punojme per te permiresuar sistemet tone dhe per te izoluar keto raste" tha nder te tjera ai. Nje specialist i sigurise ne rrjet Paul Fergurson citoi se duket sikur dita dites Facebook dhe Web 2.0 cenohet nga keto permbajtje per shkak te shperndarjes se linqeve permes rrjetit social.
Corovoda On Line