Shock: Burri habitet. Prostituta me te cilen do shkonte ishte vajza e tij. Ngjarja ne Zimbabwe **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Shock: Burri habitet. Prostituta me te cilen do shkonte ishte vajza e tij. Ngjarja ne Zimbabwe

Fatjon Kaloci
29.11.11
Nje ngjarje e rralle u mesua 2 dite me pare permes nje portali ne internet qe pasqyron lajmet nga Zibabwe. Sipas lajmit te rralle nje mashkull i quajtur Titus Ncube nje murator nga qyteti i Nkulumane telefoni ne nje servisin e nje hoteli ku qendronte per ti cuar nje shoqeruese per te kaluar naten me te. Por ai u shokua kur pa se ne dhome vajza qe iu ofrua nga servisi i hotelit ishte vajza e tij nje 20 vjecare emri i se ciles nuk u be publik. Babai i tre femijeve Ncube i kerkoi falje bashkeshortes se tij Rosemary duke thene se qellimi per te shkuar naten me nje prostitute vinte pasi marredhenia bashkeshortore ishte ne nje krize. Por ai u habit kur pa vajzen e vet qe merrej me prostitucion. Sipas tabloidit elektronik Ncube ka kerkuar qe te rikthehet serisht familja e tij si me pare. Vete vajza 20 vjecare i ka kerkuar falje te atit por edhe i ka pranuar faljet e tij ndersa mediatiku shkruan se ajo ka premtuar se nuk do te merret me prostitucion dhe se do te vazhdoj shkollen. Media shkruan se vajza 20 vjecare po i nenshtrohet nje terapi per te kaluar traumen.
Corovoda On Line Imazhi ne bashkengjitje marre nga websiti zimbawenewsonline.com