Video Pergjimi: Dritan Prifti - Fahri Balliu Gazeta Shqiptarja.com te merkuren transkriptin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Video Pergjimi: Dritan Prifti - Fahri Balliu Gazeta Shqiptarja.com te merkuren transkriptin

Fatjon Kaloci
16.11.11
Me e reja ne tregun mediatik Shqiptarja.com pritet sikunderse u mesua ne oret e vona te se martes se sot e merkure 16 nentor 2011 ne numrin e saj do te publikoj detaje mbi videon mes Dritan Priftit dhe Fahri Balliu. Gjithcka u mesua oreve te mbrejes se te martes ndersa ne nje rrjet social u postua nje shenim per lajmin e pritshem te kesaj te merkure. Video Pergjimi i Dritan Priftit po shnderrohet ne nje serial telenovelash ndersa per me shume se 10 muaj video pergjimi i pare i bere publik ne nje media, Top - Channel hapi serine e videofilmimeve. Me heret ne media te ndryshme eshte perfolur se kjo video e dyte mbart disa kerkesa per favore te ndryshme, por ende nuk eshte publikuar asnje material lidhur me kete. Shqiptarja.com nje mediatik i ri shqiptar mesa duket gjate dites do te kete audiencen maksimale te saj, lidhur nga interesi i larte per keto materiale.
Corovoda On Line