Vleresohet me cmimin Oscar Per pune humanitare ikona mediatike amerikane Oprah Winfrey **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Vleresohet me cmimin Oscar Per pune humanitare ikona mediatike amerikane Oprah Winfrey

Fatjon Kaloci
13.11.11
Prezantuesja, aktorja dhe producentja Oprah Winfrey e njohur me se shumti ne formatet Talk Show "Oprah", u vleresua dje e shtune 12 nentor 2011 me cmimin Oscar per Pune Humanitare te bere prej saj. Oprah prej mese 25 vjet ka qene ikone e formateve televizive amerikane. Ceremonia e dhenies se cmimit Humanitar u mbajt ne Los Angelos, SHBA. Talk Show i saj u mbyll ne 25 maj 2011 pas afro 25 vite prani te perditshme ne Televizon.
Corovoda On Line