Corovode: Gjymnazistet nga sot Procesi mesimor Pasditeve. Shkolla ne rikonstruksion **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Gjymnazistet nga sot Procesi mesimor Pasditeve. Shkolla ne rikonstruksion

Fatjon Kaloci
19.12.11
Nga kjo e hene 19 dhjetor 2011 Gjymnazistet e se vetmes shkolle te Mesme ne Corovode do te zhvillojne procesin mesimor edhe per keto dite te mbetura te 2011 ne shkollat 9 vjecare. Procesi mesimor do te jete ne ore te reduktuara mesimore, dhe do te nis per ta pas mesdite pasi 9 vjecarja te kete perfunduar procesin mesimor. Edhe kjo e fundit per kete jave do te kete ore te reduktuara ne kohezgjatje. Shkak eshte bere nje rikonstruksion qe po i behet shkolles se mesme te pergjithshme "Ramiz Aranitasi". Kjo e saponisura perkon me javen e fundit mesimore per 2011 pasi qe prej se premtes nxenesit e te gjitha shkollave do te nisin pushimet e fundvitit.

Corovoda On Line