Koordinata X: Pamjet e rralla te Tomorrit te Viteve 1800' mes pershtypjesh te Eduart Lir dhe Noel Rogers **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Koordinata X: Pamjet e rralla te Tomorrit te Viteve 1800' mes pershtypjesh te Eduart Lir dhe Noel Rogers

Fatjon Kaloci
6.12.11

Ne kete link Corovoda On Line promotori i vetem i informacionit lokal i dedikohet me se shumti disa imazheve te rralla qe ekzistojne ne arkivin tone mbi Malin e Tomorrit te viteve 1800. Eduart Lir gjate udhetimit te tij ne asokohe ne ate qe quhet tashme mali Legjende Mal Baba ka dhene panoramen mes imazheve qe Corovoda On Line ndan me ju ne kete numer te trete te serise Koordinata X qe synon t'ju njoh me shume me historikun e arkivave rreth Skraparit. Por te shumte kane qene studiusit e huaj qe kane folur per Tomorrin.

Keshtu ne Vitin 1920 Noel Roger bashkeshortja e Konsullit zvicerian ne Shqiperi do te shprehej e habitur nga bimesia e rralle ne Malin e Tomorrit. Pamjet ne bashkengjitje urojme te perfshihen ne te vecanten tuaj mbi lokalitetin.

Corovoda On Line