Meteo: Corovoda: e shtuna e rreshjeve te medha neser priten 30.8 mm shi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Meteo: Corovoda: e shtuna e rreshjeve te medha neser priten 30.8 mm shi

Fatjon Kaloci
16.12.11
E shtuna 17 dhjetor 2011 pritet te sjelle nje mot me rreshje intesive ne Corovode. Sipas sherbimit Meto te Corovoda On Line per neser e shtune 17 dhjetor 2011 sasia e rreshjeve lokale pritet te jete 30.8 mm shi. Rreshjet parashikohen se do te nisin rreth ores 03:00 te mengjesit dhe se do te vijojne gjate gjithe dites. Sasia me e larte e tyre pritet rreth ores 10:00. Edhe era do te jete e pranishme neser. Ne oren 08:00 te mengjesit shpejtesia meter per sekonde sipas sherbimit meteo pritet te jete 10.3 meter per sekonde ku do te jete kjo edhe me e forta e eres per te shtunen. Era do te fryje me se tepermi ne drejtimin Jug - Perendim. Persa i perket temperaturave te dites se neserme me larta vlere do te jete 12 grade celsius ndersa me e ulta 1 grade. Por gjate gjithe javes ne vijim rreshjet nuk do te mungojne. Perjashtim do te beje e merkura e ardhshme por temperaturat do te zbresin ndjeshem dhe pritet qe Corovoda te merkuren te kete minimalen -2grade celsius.
Imazhi Ne Bashkengjitje Pamje Satelitore e shtune 17 dhjetor 2011 ora 10:00 (Parashikimi)
Corovoda On Line