Nen Bore: Corovoda ne atmosferen e fundvitit 2011 Mes gezimit dhe te ftohtit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nen Bore: Corovoda ne atmosferen e fundvitit 2011 Mes gezimit dhe te ftohtit

Fatjon Kaloci
21.12.11
Temperaturat e kesaj te merkure jane ulur ndjeshem ne Corovode por ekstremi pritet qe nga neser deri te premten ku maksimalisht pritet nga -5 me e ulta apo edhe -7 grade ne ekstrem. Por Sot Corovoda u zgjua e veshur nen boren e pare intesive te ketij fundviti. Me se shumti te vegjlit iu gezuan bores qe gjeten ne Corovode ku mendohet se ajo ra ne qytet ne 10 centimetra trashesi. Procesi mesimor u pershpejtua ne orare ne disa klasa ne shkollat 9 vjecare, ndersa shume banore lokal qe nga dje ne rrjete sociale kane shkembyer fotot dhe videot e panoramave te ndryshme te Corovodes nen Bore.
Pamjet ne bashkengjitje jane te ores 07:20 minuta te mengjesit te kesaj te merkure nga Corovoda On Line trasmetuar gjate sherbimit Streaming ne Ustream dhe YouTube. Ne grupimin Corovoda On Line ne Facebook pas 14:00 do te keni mundesi te shihni disa video te shperndara nga perdorues te ndryshem ne rrjete sociale mbi pamjet e bores dje.

Corovoda On Line