Skrapar: Videoja "Diplome" paraqet nje projekt mbi nje qender turistike Ja Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar: Videoja "Diplome" paraqet nje projekt mbi nje qender turistike Ja Video

Fatjon Kaloci
9.12.11
Edhe perse nuk ka informacion te gjeresishem, Corovoda On Line i referohet nje materiali video te hedhur ne rrjetin YouTube ne 24 tetor 2011. Ne nje video me kohezgjatje 3 minuta e 37 sekonda nje punim diplome te punuar nga J.Jaupi dhe asist.D.Qama shfaq nje ideim te se ardhmes te asaj qe ne titull videoja mban: "Qender Turistike - Skrapar". Videoja eshte ngarkuar ne rrjet nga nje perdorues i quajtur agraphic7 dhe nuk dihet qarte nese i referohet Skraparit, por nisur nga Titulli ne menduam ta sjellim ne kete link kete video. Interesimi i studenteve te ndryshem per te bazuar projektet mbi Skraparin e se ardhmes ne video vjen i perpunuar mjaft mire. Jane te shumte studentet qe ne tema punimesh japin te dhena nga krahina e Skraparit ne lende te ndryshme. Imazhi ne bashkengjitje eshte marre nga video ne fjale qe ju ftojme ta ndiqni ketu

Corovoda On Line