Tetor 2011: (Permbledhja) Informacionet kryesore lokale te Corovoda On Line 2011 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tetor 2011: (Permbledhja) Informacionet kryesore lokale te Corovoda On Line 2011

Fatjon Kaloci
27.12.11
Corovoda On Line Mediacioni i Vetem Lokal i Corovodes, gjate gjithe 2011 ka ndare me ju informacionet me te fundit ne kohe reale. Por ne fund te ketij viti, Corovoda On Line do t'ju njoh me nje seri shkrimesh kryesore te titujve me te klikuar dhe me te ndjekur. Mediatiku i vetem lokal, dhe zeri i gjithe Skraparit ne dhjetra burime informacionale do te vijoj edhe 2012 me cdo event.
MUAJI TETOR 2011
Tetor 2011: Zgjedhje ne Partine Socialiste ne Corovode Pjesemarrja ne Votime 73% (kliko ketu)

Tetor 2011: Emerohet kreu i ri i Rendit ne Komisariatin e Skraparit (kliko ketu)

Tetor 2011: Mbahet Konferenca e 15 te e Veteraneve te Skraparit. Zgjidhen Strukturat e reja (kliko ketu)

Tetor 2011: Komuniteti i lagjes Hasan Seitaj kunder mbylljes se kopsht cerdhes Nr.3 ne Corovode (kliko ketu)


Tetor 2011: Projekti i 2003. Si do te trasfomohej Kanioni i Osumit ne 14 pika prodhimi energjie (kliko ketu)
Corovoda On Line