Corovode: Lind bebi i pare per 2012 ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Lind bebi i pare per 2012 ne Corovode

Fatjon Kaloci
3.1.12
Ne oret e para te dates 02 janar 2012 u rregjistrua edhe lindja e pare per kete vit te ri 2012. Bebi i lindur rreth ores 03:00 te dates 2 janar eshte i seksit mashkull dhe mesohet se ende nuk ka nje emer por eshte ne parametra mjaft te mira shendetesore se bashku me te emen.
Ardhja e re per 2012 u prit me gezim vecanerisht tek familjaret te cilet shoqerizuan nje vajze qe kishin me pare me vellackon e ri madje me te riun e 2012 ne Corovode.
Corovoda On Line 03- janar 2012