Corovode: Nxenesit "mesazhere" gumezhijne me format A4 Corovoden **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Nxenesit "mesazhere" gumezhijne me format A4 Corovoden

Fatjon Kaloci
16.1.12
16.01.2012 Gjate dites, nxenes te shkollave 9 vjecare ne Corovode me se shumti gumezhuan kuriozisht Corovoden e Vogel. Gjithcka i referohej nje sondazhi ankete te kryer nga disa organizma serioz lidhur me Metodat e Reja Disiplinore neper shkolla. Ka qene pikerisht kjo nisem qe ka zgjuar edhe me shume kureshtjen e jo vetem nxenesve por edhe prinderve dhe kujdestareve te cilet u njohen permes nje pamfleti te ideuar ne forme ne nje format A4 ku jepeshin disa nder elementet sondazh te projektit.
Keto nisma mjaft pozitive jane perqafuar edhe nga me te rriturit tek lexonin me vemendje materialin. Me heret gjate fundmuajve te 2011 metoda e re e ashtuquajtur "Kartoni i Verdhe" zgjoi mjaft simpati mes shumices se nxenesve. Forma te tilla te nxitjes se pjesemarrjes ne mjedisin shkollor synojne te forcojne trinomin mesues - nxenes - prind.
Corovoda On Line Imazhi nuk i referohet lajmit por eshte thjesht me karakter ilustrues