Corovode: Rifillon Procesi: Nxenesit i rikthehen shkolles pas pushimeve te dimrit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovode: Rifillon Procesi: Nxenesit i rikthehen shkolles pas pushimeve te dimrit

Fatjon Kaloci
5.1.12
I jane rikthyer mengjesit te kesaj te enjte 5 janar 2011 procesit mesimor nxenesit e 2 shkollave 9 vjecare ne Corovode. Pas festave te fundvitit 2011 dhe diteve te para te 2012, procesit i jane rikthyer edhe vogelushet e sistmit parashkollor te kopsht - cerdheve ndersa rreth mesdites edhe gjymnazistet e Corovodes priten te nisin 2012 ne shkolle.
Keta te fundit per nje periudhe disa javorshe do te kryejne mesimin pasditeve nen nje prej shkollave 9 vjecare pasi gjymnasi "Ramiz Aranitasi" eshte ne procesin e nje rikonstruksioni te godines. Po ashtu procesi mesimor ne nje prej shkollave 9 vjecare do te jete per disa dite me ore te reduktuara mesimore.
Corovoda On Line 5 janar 2011