Festat Zyrtare 2012: Kalendari Zyrtar i diteve Festive ne Shqiperi per 2012 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Festat Zyrtare 2012: Kalendari Zyrtar i diteve Festive ne Shqiperi per 2012

Fatjon Kaloci
2.1.12
Ndersa sapo kemi hyre ne vitin 2012, per kete vit strukturat administrative, shkollore e ente shteterore do te kene tashme te rrethuara ne kalendarin e ri te ketij viti te brishte 2012 edhe datat zyrtare te pushimit. Keshtu, 12 jane ditet e shenuara si festime zyrtare per Shqiperine e 2012. Puna ne institucionet shteterore zyrtarisht starton nga neser e marte 3 janar 2012. Por le te shohim bashke Kalendarin e Festave Zyratere 2012 ne vijim: 
14 Mars 2012 - Dita e Verës 
22 Mars 2012 - Dita e Nevruzit 
8 Prill  2012 - Dita e Pashkës Katolike 
15 Prill  2012 - Dita e Pashkës Ortodokse 
1 Maj 2012 - Dita Ndërkombëtare e Punonjësve 
19 Gusht* 2012  - Dita e Bajramit të Madh 
19 Tetor 2012 - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës 
25 Tetor* 2012 - Dita e Kurban Bajramit 
28 Nëntor  2012 - Dita Flamurit dhe e Pavarësisë 
29 Nëntor 2012 - Dita e Çlirimit 
8 Dhjetor 2012 - Dita Kombëtare e Rinisë 
25 Dhjetor 2012 - Krishtlindjet 
Corovoda On Line