Meteo: Corovoda e se merkures ne mbremje parashikon rreshje bore plot 4 ore **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Meteo: Corovoda e se merkures ne mbremje parashikon rreshje bore plot 4 ore

Fatjon Kaloci
24.1.12
24.01.2012 Ndonse pjesa me e madhe e dites se neserme 25 janar 2012 do te dominohet nga vranesirat dhe rreshjet e shiut, mbremja do te risjell rreshje bore. Te pakten keshtu parashikohet per 24 oreshin e radhes nga sherbimi yne lokal meteo ne Corovode.Rreshjet e bores do te vijojne edhe oreve te para te se enjtes dhe me pas dielli do te shndrrij, por ne parashikim afatgjate bora mund te rikthehet te dielen ne mbremje ne Corovode.
Por kujdes te enjten temperatura ne Corovode do te zbres ne minimumin e saj -6grade. Por specifikisht per neser ja cila eshte prognoza meteo ne Corovode:

I vrenjtur me shumë shiora 01:00
I vrenjtur me shumë shi
7 °C
7 °C
3.25
mm
Perëndim, Më se e lehtë 2.3m/s
2.3
m/s
96 %
I vrenjtur me shumë shiora: 02:00
I vrenjtur me shumë shi
7 °C
7 °C
1.02
mm
Perëndim, Më se e lehtë 2.4m/s
2.4
m/s
96 %
I vrenjtur me shumë shiora: 03:00
I vrenjtur me shumë shi
7 °C
7 °C
1.15
mm
Perëndim, Më se e lehtë 2.8m/s
2.8
m/s
95 %
I vrenjtur me shumë shiora: 04:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
1.22
mm
Perëndim-JugPerëndim, Më se e lehtë 2.9m/s
2.9
m/s
95 %
I vrenjtur me shumë shiora: 05:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
1.00
mm
Perëndim-JugPerëndim, Më se e lehtë 2.7m/s
2.7
m/s
95 %
I vrenjtur me shumë shiora: 06:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
0.53
mm
Perëndim-JugPerëndim, Më se e lehtë 2.4m/s
2.4
m/s
95 %
I vrenjtur me shumë shiora: 07:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
0.34
mm
Perëndim-JugPerëndim, Më se e lehtë 1.9m/s
1.9
m/s
95 %
I vrenjtur me shumë shiora: 08:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
0.44
mm
Perëndim, Më se e lehtë 1.6m/s
1.6
m/s
94 %
I vrenjtur me shumë shiora: 09:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
0.69
mm
Perëndim-VeriPerëndim, Më se e lehtë 1.8m/s
1.8
m/s
94 %
0.1
I vrenjtur me shumë shiora: 10:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
6 °C
0.99
mm
VeriPerëndim, Më se e lehtë 2.6m/s
2.6
m/s
94 %
0.2
I vrenjtur me shumë shiora: 11:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
2 °C
0.99
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 3.2m/s
3.2
m/s
94 %
0.3
I vrenjtur me shumë shiora: 12:00
I vrenjtur me shumë shi
6 °C
1 °C
0.66
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 3.7m/s
3.7
m/s
92 %
0.4
I vrenjtur me shumë shiora: 13:00
I vrenjtur me shumë shi
5 °C
0 °C
0.45
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.1m/s
4.1
m/s
90 %
0.4
I vrenjtur me shumë shiora: 14:00
I vrenjtur me shumë shi
5 °C
-1 °C
0.50
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.4m/s
4.4
m/s
87 %
0.3
I vrenjtur me shumë shiora: 15:00
I vrenjtur me shumë shi
4 °C
-2 °C
0.53
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.5m/s
4.5
m/s
88 %
0.1
I vrenjtur me shumë shiora: 16:00
I vrenjtur me shumë shi
4 °C
-3 °C
0.48
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.4m/s
4.4
m/s
89 %
I vrenjtur me shi dhe borëora: 17:00
I vrenjtur me shi dhe borë
3 °C
-3 °C
0.40
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.3m/s
4.3
m/s
92 %
I vrenjtur me shi dhe borëora: 18:00
I vrenjtur me shi dhe borë
3 °C
-4 °C
0.36
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.3m/s
4.3
m/s
93 %
I vrenjtur me shi dhe borëora: 19:00
I vrenjtur me shi dhe borë
3 °C
-4 °C
0.31
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.3m/s
4.3
m/s
93 %
I vrenjtur me shi dhe borëora: 20:00
I vrenjtur me shi dhe borë
3 °C
-4 °C
0.29
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.3m/s
4.3
m/s
93 %
I mbuluar me re me borëora: 21:00
I mbuluar me re me borë
2 °C
-5 °C
0.30
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.4m/s
4.4
m/s
93 %
I mbuluar me re me borëora: 22:00
I mbuluar me re me borë
2 °C
-5 °C
0.26
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.4m/s
4.4
m/s
93 %
I mbuluar me re me borëora: 23:00
I mbuluar me re me borë
2 °C
-5 °C
0.23
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.5m/s
4.5
m/s
93 %
I mbuluar me re me borëora: 00:00
I mbuluar me re me borë
2 °C
-5 °C
0.20
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.5m/s
4.5
m/s
93 %
I mbuluar me re me borëora: 01:00
I mbuluar me re me borë
2 °C
-5 °C
0.56
mm
Veri-VeriPerëndim, Më se e lehtë 4.5m/s
4.5
m/s
93 %


Corovo