Uji i Pijshem: Ne terren Inspektoriati Shendetesor ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Uji i Pijshem: Ne terren Inspektoriati Shendetesor ne Corovode

Fatjon Kaloci
31.1.12
31.01.2012 Pas disa reagimesh nga banore te ndryshem javen qe lame pas, Punonjes te Inspektoriatit Shendetesor u shperndane ne pika te ndryshme te lokalitetit te Corovodes, per marrjen e kampioneve per analizim te Ujit te Pijshem. Me heret, banore kryesisht nga lagjet Clirim dhe Hasan Seitaj kufizuan perdorimin e ujit te pijshem qe vinte nga rubinetat pasi sipas tyre uji kishte nje arome dhe papasterti.

Evidentimi i ketij fakti ndodhi javen e fundme te janarit ndersa mesohet se ky shkak beri qe te merren per analizim mostra kampionesh. Aktualisht dite pas kostatimit te ketij fakti vete banoret shprehen se uji nuk ka me parametrat shqetesues te meparshem duke e bere situaten ne dukje drejt normalitetit.
Corovoda On Line