Veteranet ne kerkim te fondeve ne Skrapar. Jubileu i muajit Mars kerkon me shume sesa gjithe pensionet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Veteranet ne kerkim te fondeve ne Skrapar. Jubileu i muajit Mars kerkon me shume sesa gjithe pensionet

Fatjon Kaloci
1.2.12
01.02.2012 Ndersa Shqiperia daton kete vit 100 vjetorin e saj, ata qe jane simbol te kujtimit Veteranet dhe Familjet e Deshmoreve do te duhet te gezojne pak me pak ne Corovode. Kjo sepse prej disa ditesh, te endur ne salla te mundshme pa pagese pasi autoritetet u kerkojne qera per cdo ore qendrim, po orvaten per te organizuar 14 marsin 2012 daten jubile qe kete vit sipas ideimit do te mbahet ne Gjerbes, Skrapar. Por numri i madh i te ftuarve kerkon mese paku nje buxhet te cilin askush nuk ja mundeson financiarisht.

Ne perpjekje prej mese 10 ditesh edhe disa nga istancat me te larta shteterore jane njoftuar per kete event dhe priten reagime. Numri i pritshem sipas organizatoreve qe do te marrin pjese ne kete event mund te jete me i larte se 200 persona. Dhe ndonse kane nisur parapergatitjet ende nuk dihet me saktesi se si do te mbulojne vec pensionit te tyre shpenzimet financiare qe duhen per kete rast, trasport, hoteleri, ushqim etj.
Corovoda On Line