Deshmitaret e Jehovait ne Corovode Aktivitete ne 5 dhe 8 prill ne lokalitet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Deshmitaret e Jehovait ne Corovode Aktivitete ne 5 dhe 8 prill ne lokalitet

Fatjon Kaloci
28.3.12
Nje nder besimet me te reja fetare per lokalitetin ne Corovode njoftoi me heret per nje sere aktivitetesh qe do te mbahen ne Javen e pare te muajit prill. Nje nder aktivitetet e para do te jete ai i se enjtes 5 prill 2012 i cili do te mbahet rreth ores 18:00 prane Kinemase se Qytetit ndersa besimtaret e ketij besimi do te perkujtojne Vdekjen e Jezuit. Java e aktiviteteve lokale ne Corovode per kete besim do te mbyllet ne 8 prill 2012 ku rreth ores 10:00 ne Sallen e Deshmimtareve te Jehovait do te kete nje takim me teme: “Fundi – A eshte me afer sesa mendoni?” Ne Skrapar, pjesa me e madhe e komunitetit fetar i perket besimit bektashi, e mysliman ndersa me pas renditen besimi katolik dhe ai Jehova
Corovoda On Line