Drejt rigjallerimit. Ramiz Aranitasi pritet te rihapet per gjymnazistet pas rikonstruksionit ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Drejt rigjallerimit. Ramiz Aranitasi pritet te rihapet per gjymnazistet pas rikonstruksionit ne Corovode

Fatjon Kaloci
21.3.12
Konsiderohen ditet e fundit te nje rikonstruksioni disa muajor se shkolles se vetme te mesme te pergjithshme te Corovodes. Mendohet se gjate fillim muajit prill 2012 shkolla do te rigjallerohet pas muajve coroditje te kushtuzuar nga mungesa e ambjenteve qe po riparohen prej te pakten 4 muajve, qe detyroi nxenesit e gjithe Corovodes te formatoheshin ne orare dhe regjime te tjera mesim marrje ne dy shkollat 9 vjecare ku u krye procesi mesimor me orare te alternuara. Edhe perse pak muaj mbeten nga fundi i vitit shkollor, procesi mesimor gjate ketyre muajve ka qene i limituar ne ore te shkurtuara per shkak te orarit apo edhe temperaturave teper te ulta te sezonit dimeror ne Corovode. Nuk dihet e sakte vlera e investimit per punimet e bera deri me tani ne kete shkolle.
Corovoda On Line