Flitet per Kanionet e Osumit. Konferenca e Rafting ne Berat mbyll siparin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Flitet per Kanionet e Osumit. Konferenca e Rafting ne Berat mbyll siparin

Fatjon Kaloci
26.3.12
Takimi i nisur mengjesin e kesaj te hene 26 mars 2012 u zhvillua ne Berat ne mjediset e Bibliotekes Vexhi Buharaja dhe kjo mund te konsiderohet e para Konference e Qarkut mbi Strategjite per zhvillimin e qendrueshem te turizmit dhe aventures. Takimi nisi pak pas ores 09:30. Ne takim merrnin pjese edhe te ftuar speciale, prefekti i qarkut Berat, Bujar Hoxha, Kryetari i Bashkise Berat, Fadil Nasufi etj. Ne takim u fol gjeresisht per Kanionet e Lumit Osum ne Corovode. Takimi sic citojne raportet tona mbylli siparin pak pas mesdites se kesaj te hene 26 mars 2012.
Corovoda On Line