Koordinata X. Corovode 1973 Imazhi: Mehmet Shehu peruron Spitalin e Corovodes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Koordinata X. Corovode 1973 Imazhi: Mehmet Shehu peruron Spitalin e Corovodes

Fatjon Kaloci
27.3.12
Nje imazh i rralle i referohet Corovodes se viteve 1973. Mbase pak persona e dine por ne 28 Nentor 1973 u be edhe Perurimi Zyrtar i Spitalit te Corovodes . Nje investim gjigand i shtetit te asaj kohe qe mendohet se kapi vleren e 2 500 000 lek (te asokohe). E pikerisht ne kete date ish-Kryeministri i vendit Mehmet Shehu i shoqeruar nga biri i nderuar i krenarise se Skraparit Kahreman Ylli morren pjese ne kete ceremoni. Ishte vete Mehmet Shehu i cili preu shiritin e inagurimit te spitalit te ri te Corovodes. Spitali do te kishte 110 shtreter dhe 96 punonjes. Imazhi ne foton e pare tregon caste te fiksuara ne kohe qe Corovoda On Line siguroi dhe ofron ne kete link. Ne plan shfaqen nga e majta juaj Novruz Gerxhani, Teki Malindi dhe Mehmet Shehu duke prere shiritin e inagurimit. Por ky spital kishte operuar qe me pare ndonse nuk ishte kaq modern. Vijoni te qendroni me te pathenat ne Corovoda On Line Blogun me interaktiv te informacionit lokal. Te tjera Mistere na Presin.
Corovoda On Line