Ndihmat. Kopsht Cerdhet ne Corovode perfitojne disa donacione **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndihmat. Kopsht Cerdhet ne Corovode perfitojne disa donacione

Fatjon Kaloci
24.3.12
Raporte per Corovoda On Line cituan se mbremjen e djeshme 23 Mars 2012 disa donacione materiale qe do ti atribuohen sistemit parashkollor te Kopsht Cerdheve mberriten ne Corovode. Ne kuader te ndihmes se llogjistikes se ketyre mjediseve objekte te tilla si banka, stola etj u raportuan se mberriten ne oret e mbremjes ne Corovode. Deri me tani situata ne kopsht cerdhet e qytetit ka qene e miremenaxhuar me mundesite te cilat me se shumti i referohen punes se ekukatoreve dhe instancave pergjegjse. Ndihma e re presupozon nje permiresim te kushteve qe ky sherbim kerkon prej kohesh me shume vemendje dhe qe gradualisht po fitohet. Nuk dihet sesi do te jete shperndarja ne Kopsht Cerdhet e Corovodes te cilat me se shumti jane te lokalizuara prane mjediseve te shkollave 9 vjecare si dhe ne vende te tjera te njohura tradicionalisht ne lagjen 2 dhjetor dhe 5 shtator.
Corovoda On Line