Rafting ne Kanionet e Osumit. Corovode. Prefekti i Qarkut vizitori special **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rafting ne Kanionet e Osumit. Corovode. Prefekti i Qarkut vizitori special

Fatjon Kaloci
24.3.12
Me heret ne 18 mars 2012 ne guidat e vazhdueshme e mrekullueshme ne Kanionet e Lumit Osum ne Corovode Kooperacioni Albania Rafting Group gjate udhetimit te javes qe shkoi kishte nje vizitor special ne bordin e gomoneve qe hyjne ne zemer te natyres dhe adrenalines. Prefekti i Qarkut te Beratit Bujar Hoxha ishte vizitori special i kesaj guide. Ne nje video te ngarkuar ne rrjetin social te videove online YouTube jepen disa sekuenca qe nuk ka sesi te mos zgjojne deshire dhe pasion per te vizituar me shpesh Kanionet e Osumit ne Corovode. Ne planet ne vijim jepet videoja ne fjale te udhetimit ne gjatesine e afro 12.5 km te gjatesise se kanioneve tona. Prezenca e Prefektit per vendasit e Corovodes zgjon deshiren e me teper vemendje ne kete prag sezoni turistik 2012.

Corovoda On Line