Zgjedhin Kanionet e Osumit. Studentet e New York University ne 28 Prill Rafting ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zgjedhin Kanionet e Osumit. Studentet e New York University ne 28 Prill Rafting ne Corovode

Fatjon Kaloci
28.3.12
Deri ne muajin Maj kur edhe niveli i ujit ne lumin e Osumit ne Corovode nis e ulet, avendturat ne Kanionet me te medha te Shqiperise nuk do te kene te njejtin fat. Ato do te shtohen vecanerisht fundjavave. Me e fundit iniciative eshte ajo e axhendes se 28 prillit 2012 ku studentet dhe staf nga New York University kane zgjedhur te krijojne aventuren e tyre ne qendrimin ne Corovode per rafting. Sipas njoftimit te postuar ne nje rrjet social aventura e tyre do te mbahet ditet e fundit te muajit prill 2012. Jane te shumte vizitoret qe pritet te kete Corovoda gjate ketij sezoni pranveror. Kjo cilesohet si periudha me e mire per sportin e adrenalines Rafting ndersa edhe vjeshta ka sezonin e dyte te saj. Vit pas viti me qindra jane turistet nga vende te ndryshme te botes qe frekuentojne Corovoden per te pare Kanionet e Mrekullueshme te Lumit Osum. Imazhi Ne bashkengjitje nje frekuence nga Njoftimi i bere kete te marte 27 mars 2012.
Corovoda On Line