1 Maji: Krahes tradicionales ne 1 Komune te Skraparit edhe Panair lokal **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

1 Maji: Krahes tradicionales ne 1 Komune te Skraparit edhe Panair lokal

Fatjon Kaloci
27.4.12
Te pakten ne nje prej komunave te Skraparit ne daten 1 Maj 2012 krahes Dites se Punetoreve nje dite pushimi per administratat ne nje prej komunave te Skraparit raporte te mbremjes cituan se po planifikohet edhe nje MiniPanair lokal me tradicionalet e prodhimtarise se zones. Keshtu pritet te ndodh te marten ne nje prej Komunave te Skraparit duke ofruar nje dite ndryshe, qe synon te nxjerr ne pah disa prej vlerave lokale skraparase. Raporti nuk vjen nga burime te besueshme dhe per kete arsye Corovoda On Line nuk citon emrin e njesise lokale. Imazhi ne bashkengjitje nuk i referohet kontekstit por eshte element ilustrues.
Corovoda On Line