Corovoda On Line ne mediat kryesore shqiptare Ne me pak se 1 vit Ja me kryesoret **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovoda On Line ne mediat kryesore shqiptare Ne me pak se 1 vit Ja me kryesoret

Fatjon Kaloci
19.4.12
27gusht2011 Tema i referohet
Corovoda On Line nje dite me pare
Ne me pak se nje vit nga corovodaonline.blogspot.com (ndersa me heret per 2009 dhe 2010 ndodheshim ne adresen skrapari.net tashme inekzistente) flasim ne kete link pak per veten. Ata te cilet mund te jene lidhur se fundmi me adresarin tone, mbase nuk e dine por Corovoda On Line qe prej fillimit u be nje media e njohur jo vetem ne lokalitet por ne gjithe Shqiperine. Dokumentat e Wikileaks mbi Shqiperine, per te paren here u kapen nga blogu yne ne gusht 2011. Madje nje prej tabloideve Gazeta Tema On Line nje prej websiteve me te ndjekura ne Shqiperi referencen per kete lajm e mori pikerisht nga Corovoda On Line. Imazhet ne bashkengjitje japin disa prej referencave qe i behen blogut tone. Nen profesionalizem dhe lajmet me pikante, Corovoda On Line behet keshtu nje prej adresareve te thjeshte ne internet qe emrin e Corovodes e perhap ne mbare Shqiperine.
Prill 2012 Shqiptarja.com i referohet
corovoda on line
Ndonse i fokusuar ne zhvillimet lokale, referenca qe shume tabloide elektronike shqiptare i bejne here pas here blogut tone, na ben edhe me te lumtur, kur ende nuk eshte mbushur 1 vit. Per ata qe nuk e dine Corovoda On Line filloi ne Gusht 2011 dhe nje prej postimeve te para me te cilen u perballem sapo nisem, fatkeqesisht perkoi me pasditen e tragjedise se Grepckes, ku ne nje mbulim ore pas ore, ishim te paret qe dhame lajmin edhe per autoritet e ketushem permes burimeve tona. Gradualisht, blogu yne po rritet nen maturine e fjales, se lirise se shprehjes se saj, duke u bere i pari burim mediatik per Lokalitetin si kurre me pare. Ne postimet me te fundit edhe tabloidi Shqiptarja.com citoi ne nje prej shkrimeve CorovodaOnLine si burim, imazhet te cilat ju shoqerojne ne kete shkrim. Nen seriozitetin e nje nisme qe kemi nisur vullnetarisht, do te qendrojme edhe ne ditet ne vijim nen te njejten linje editoriale dhe perse jo edhe me nje ftese me shume per cilindo prej me te rinjve qe na jane bashkuar se fundmi per te gjetur nje hapesire tek ne, per nje bashkepunim me shume, per Corovoden, Policanin, Skraparin tone.
Nga Zemra e Shqiperise, Drejt e ne zemren tuaj! Ky: Eshte Corovodaonline