Humbasin Dosje te Prokurorise Skrapar. Shkarkohet Prokurori i Beratit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Humbasin Dosje te Prokurorise Skrapar. Shkarkohet Prokurori i Beratit

Fatjon Kaloci
23.4.12
Fillim java e dyte e prillit 2012 do te niste me nje tjeter ngjarje qe lidhet me Skrapari. Sipas lajmit, prokurori i Beratit Xh.Saliaj u shkarkua ne 9 prill 2012 nga Keshilli i Prokurorise se Pergjithshme te Shqiperise per nje nder arsyet kryesore: "humbjen e disa dosjeve dhe shkelje e neglizhime ne administrimin e Prokurorise Skrapar". Nuk behet e qarte sesa dosje te ketij institucioni mungojne apo temat mbi te cilat dokumentacioni i prokurorise mbante neper keto dosje qe i perkisnin ceshtjeve ne Skrapar. Menjehere pas shkarkimit ne 12 prill 2012 u komandua ne kete detyre A.Ylli.
Corovoda On Line Ne imazh Xh.Saliaj