Kuvend: Brace dhe Pollo: Vemendje ujembledhesit te Bogoves. Rrezikon degradimin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kuvend: Brace dhe Pollo: Vemendje ujembledhesit te Bogoves. Rrezikon degradimin

Fatjon Kaloci
26.4.12
Ne seancen e sotme te Kuvendit te Republikes se Shqiperise ne fillesat e diskutimit ishte Deputeti i Qarkut Erion Brace do te kerkonte qe Keshilli i Ministrave te marre nje vendim lidhur me mbrojtjen e zones se Bogoves, nje komune e Skraparit. Brace do te citonte se ky ujembledhes rrezikon furnizimin me uje te pijshem te Beratit dhe zonave te tjera ku kalon, per shkak te firmave qe punojne per pllaka guri. Menjehere pas fjales se tij, edhe deputeti tjeter i Qarkut Berat, Genc Pollo do te bashkengjitej me kerkesen e bere nga Brace, per me shume vemendje ndaj Bogoves. Bogova eshte nje prej komunave te Skraparit, nje resurs natyror i mbrojtur nga shteti. Imazhi ne Bashkengjitje nga senaca e sotme ne Kuvend, e enjte 26 prill 2012. via: Top News
Corovoda On Line