Silvana Brace ne kujtime: Udhetimi ne Skrapar Natyra dhe Mikpritja e Gjerbesit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Silvana Brace ne kujtime: Udhetimi ne Skrapar Natyra dhe Mikpritja e Gjerbesit

Fatjon Kaloci
2.4.12
Spikerja dhe Imazhi i mirenjohur televiziv i Shqiptareve Silvana Brace ne nje prej kujtimeve te paharruara te saj, mban edhe Skraparin. Ne moshen 16 vjecare se bashku me nje grup xhirimi te Televizionit Shqipetar ajo niset drejt Gjerbesit per te realizuar nje program me kengetarin Artist te Popullit Demir Zyka. Mbi kete, imazhi publik i miliona shqipetareve thote:
"Teksa udhëtonim mes maleve në një frenim të rrezikshëm, buzë një humnere, shoferi kuptoi që funksiononte vetëm njeri prej frenave. Kishim ende shumë rrugë për të bërë, por gëzimi i moshës dhe pasioni për punën e mundën frikën e pas atij udhëtimi ferr u shfaq shplodhëse pllaja e bleruar dhe mikpritja e të gjithë fshatit."
Corovoda on line ne imazhin bashkengjitur jep nje montazh arkivor ne te cilin paraqitet informacioni i kesaj periudhe gjate intervistes si dhe imazhi aktual i spikeres se qindra mirenjohjeve Silvana Brace.
Corovoda On Line