Top Channel ble telenovelen e radhes Lumi i Fatit besohet se do te jete e radhes **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Top Channel ble telenovelen e radhes Lumi i Fatit besohet se do te jete e radhes

Fatjon Kaloci
2.4.12
Ende nuk dihet me siguri por besohet se televizioni mbare shqiptar, Top Channel flitet se ka blere telenovelen me te re qe do ta trasmetoj ne programacionin e tij nga rrjeti Tv Globo International. Telenevela do te quhet " Lumi i Fatit" dhe besohet se ka me shume se 105 seri. Ajo eshte e shkruar nga Walther Negrao, dhe eshte nje gershetim mes romances dhe drames. Ne thelb subjekti flet per dashurine e burri i cili bart nje mallkim indian si dhe per nje grua qe fati i ka shkruar se ajo duhet ta vrase ate. Por sesi do te zhvillohen ngjarjet ne blerjen me te fundit te TCh kjo duhet te pritet ende. Ky serial, ka qene i nominuar ne 2011 per cmimet nderkombetare Emmy.  Ne bashkengjitje jepet traileri i ketij seriali.

Corovoda On Line