Arian Cani dhe Cim Peka "The Visitors" te se martes ne Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Arian Cani dhe Cim Peka "The Visitors" te se martes ne Skrapar

Fatjon Kaloci
29.5.12
Pak pas mesdites se sotme e marte 29 maj 2012 emra te njohur ne skermin shqipetar ishin vizitoret e vecante te dites. Sipas Corovoda On Line pak pas mesdites ne nje eskorte prej afro 5 automjetesh lluksoze prane Parkut Natyral te Bogoves pjese e Komunes me se njejtin emer, drejtues te formateve televizive vendosen te kalonin pak caste drekim ne Bogove. Mes emrave Arian Cani, Ndricim Peka, Andi Bushati etj. Sipas raportit me shume se 12 persona drekuan nen Bogoven VIP te drekes se sotme duke u bere keshtu "The Visitors" lokal. Ne imazhin bashkengjitur nje foto nga lokali ne te cilen drekuan ne Bogove mediatiket e ketij sezoni qe po perfundon bashke me simpatite apo antipatite e audiences ndaj gjithckaje qe personalizojne keto imazhe. Reporti u be pak pas 13:00 e marte 29 Maj 2012
©Corovoda On Line