Kur Hena...nuk "Hahet". Fenomeni i Henes se Plote. Ja Imazhi nga Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kur Hena...nuk "Hahet". Fenomeni i Henes se Plote. Ja Imazhi nga Corovode

Fatjon Kaloci
6.5.12
Dukuria e rralle e erresires se mesnates mes 5 dhe 6 majit 2012 edhe ne pika te ndryshme te Corovodes dha nje spektakel te vecante. Me e shndritshme me nje aureole te sajen shkelqyese dhe nen nje qiell qe pak yje mund te dalloje dukuria e Henes se Plote u pa keshtu edhe ne Corovode. Mistiket dhe superticiozet e shfrytezojne kete cast te sotem per deshira qe besojne se plotesohen. Corovoda On Line pak pas ores 00:10 te 6 Majit 2012 te sotem kapi kete imazh qe e sjell ne bashkengjitje.
Nga Zemra e Shqiperise, Drejt e Ne Zemren Tuaj. Ky! Eshte Corovoda On Line
©Corovoda On Line