Mesuesja e dijes se mijera nxenesve te Skraparit Vera Cuedari, nje krenari me shume **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mesuesja e dijes se mijera nxenesve te Skraparit Vera Cuedari, nje krenari me shume

Fatjon Kaloci
10.5.12
Eshte padyshim nje nder emrat qe mbahet mend ne mijera kujtime te nxenesve qe u rriten ne Shkollen e Mesme te Pergjithshme Ramiz Aranitasi ne Corovode. Dhe sot, e enjte 10 maj 2012 gjate monitorimit te disa mediave qe Corovoda On Line ben cdo dite kapem sekuenca nga Formati Auditor ne Televizionin Publik Shqiptar. Aktualisht mesimdhenese ne Shkollen e Mesme Partizani ne Tirane, Vera Cuedari eshte nder mesueset e paharruara te shume gjymnazisteve nder vite te Skraparit. Por ishte koha e arte, atehere kur rezultati dhe mesimdhenia ishin shume te larta edhe ne nivel kombetar per gjymnazin e vetem te Corovodes. Mesuese e Biologjise, Vera Cuedari do te mbahet mend ne shume vite per breza te bankave te dijes lokale. Corovoda On Line permes ketij shkrimi kerkon te shpreh falenderimet e verteta te mirenjohjes ndaj mesuese Veres sikunderse ishte dhe eshte per te tere, si nje krenari me shume per Corovoden. Video ne bashkengjitje u ngarkua pak minuta me pare.

©Corovoda On Line