Semuret Spitali ne Corovode. Aludohet Keqperdorim te ardhurash. Mase ndaj nje punonjesi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Semuret Spitali ne Corovode. Aludohet Keqperdorim te ardhurash. Mase ndaj nje punonjesi

Fatjon Kaloci
23.5.12
Burime jozyrtare cituan se nje punonjes ne Spitalin e Corovodes eshte prej kesaj jave nen efektin e nje mase te marre ndaj tij pas disa problemeve te hasura prej disa kohesh. Lajmi jozyrtar citon se nje punonjes eshte pezulluar perkohesisht ndersa ishte pjese e sektorit ekonomik ne kete institucion. Nuk citohen arsyet por keqperdorim i detyres mund te kete qene shkak i kesaj mase. Kohe me pare ishte Kontrolli i Larte i Shtetit i cili ne nje raport ne kete institucion theksoi i pari disa problematika. Por mesa duket ky rast nuk ka qene i vetem. Po sipas burimeve (jozyrtare) (theksojme nuk citojme emra te pervecem qe na japin burimet deri sa lajmi te konfirmohet zyrtarisht) nje tjeter veprim monetar duket sikur ka patur efekte ne vendimin e marre ndaj tij. Ceshtja eshte nen investigim edhe nga disa autoritete te tjera, dhe me i fundit veprim i dyshimte besohet se lidhet me muajin shkurt - mars pasi sipas raporteve mund te dyshohet edhe per korrupsion (jozyrtare). Gjithesesi asgje nuk eshte zyrtare deri ne kete cast. Ne websitin zyrtar te institucionit nuk ka azhornime qe dhjetori 2011.
©Corovoda On Line
Shenim: Ne asnje rast Corovoda On Line nuk publikon emra te pervecem per cdo raport qe vjen ne redaksi pavaresisht burimeve deri sa te dhenat te jene zyrtare. Per kete arsye Ky shkrim shkruhet e reduktuar dhe nuk cenon askend.