Shperthim i zhurmshem ne Corovode. Shkaku: Nje bombel gazi ne nje pallat prane **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Shperthim i zhurmshem ne Corovode. Shkaku: Nje bombel gazi ne nje pallat prane

Fatjon Kaloci
7.6.12
Nje shperthim i fuqishem terhoqi vemendjen e paradites se te enjtes 7 qershor 2012 ne Corovode por fatmiresisht nuk pati asnje lendim. Sipas raportit te mesdites nje bombel gazi u tha paraprakisht nga reporti yne prane lagjes 2 dhjetori ne Corovode ishte shkaku i nje zhurme te fuqishme qe u ndje ne zonen prane. Nuk u raportua asnje lendim dhe ngjarja ishte e izoluar ne rrethanat e objekteve shtepiake te baneses e cila ndodhej ne nje pallat prane lagjes 2 dhjetori ne Corovode . Pervec zhurmes se shperthimit asgje per tu permendur ne kete rast. Imazhi Arkiv: Qendra e Corovodes
©Corovoda On Line