Matura 2012: Rezultatet e Provimeve me Zgjedhje Ja lista e Plote **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Matura 2012: Rezultatet e Provimeve me Zgjedhje Ja lista e Plote

Fatjon Kaloci
12.7.12
Kane dale sot e enjte 12 korrik 2012, Listat me Rezultatet e Marra per Provimet me Zgjedhje per Maturantet 2012 te Shqiperise. Nxenesit e Gjymnaseve dhe Shkollave profesionale iu nenshtruan me heret vleresimit permes testit. Corovoda On Line publikon ne Bashkengjitje Materialin e Plote te Rezultateteve per te gjitha deget me zgjedhje. VEMENDJE: Materiali ne bashkengjitje, eshte ne formatin PDF. Ju duhet te keni aplikacionin lexues te instaluar ne Kompjuterin apor browserin tuaj per ta shfletuar.
PER TE PARE (shkarkuar) LISTA REZULATET PROVIME ME ZGJEDHJE MATURA 2012 KLIKONI KETU
Ky eshte Corovoda On Line