Skrapaliu behet Gag ne rrjet: Fotot po shperndahen ne internet Edhe Gomari me shtepi te re Foto **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapaliu behet Gag ne rrjet: Fotot po shperndahen ne internet Edhe Gomari me shtepi te re Foto

Fatjon Kaloci
22.7.12
Disa imazhe me karakter komik po shperndahen ne keto caste ne internet me protagonist nje skrapali. Disa imazhe tregojne sesi nje banor i nje fshati po perpiqet te ngarkoj orendite shtepiake ne nje mjet trasporti mesa duket te lihet pershtypja se ai do te zhvendoset. Por krahes orendive shtepiake, krevatit, kolltukut etj, ne mjetin e trasportit ai nuk eshte i vetem. Nuk po flasim per banoret qe e ndihmojne por per nje tjeter azil kerkues qe mezi pret shtepine e re. Nje Gomar qendron ne grumbullin e orendive shtepiake qe trasferohen perkrah mesa duket pronarit te tij. Fotot jane bere ne keto dite korriku. Imazhet sapo mberriten edhe per Corovoda On Line nga reporteret tane (Falenderojme Toto Rina per fotot e sapo nisura). Imazhet po zhnderrohen ne foto gag ne rrjet dhe Corovoda On Line jua propozon te plota ketu.

Nga Zemra e Shqiperise, Drejt e Ne Zemren Tuaj. Ky! Eshte Corovoda On Line Blog
©Corovoda On Line