Skrapar: Asnje prej hoteleve deri me tani nuk vleresohet me Yje Nisma Authentic Albania liston 50 te paret **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar: Asnje prej hoteleve deri me tani nuk vleresohet me Yje Nisma Authentic Albania liston 50 te paret

Fatjon Kaloci
23.7.12
Edhe perse eshte ende heret Authentic Albania nje adresar elektronik i sherbimeve hoteliere me cilesi ne Shqiperi, rezulton se deri me tani asnje prej operatoreve Hotel qe jane ne Corovode e Polican nuk figuron ne Operatoret me vleresim ne sistemin e yjeve. Ne mbare krahinen e Skraparit jane disa operatoret qe ofrojne sherbimin Hotel - Bar - Resorant. Por me teper sesa "kalojme naten" cilesia e tyre shpesh here le te meshirosh per me shume. Ne Corovode nje nate ne sherbimet hoteliere varion nga 1 000 lek deri ne 2 000 (te reja). Por ende kur Skrapari realisht eshte nje zone mjaft terheqese per turiste te ndryshem sherbimet qe operojne ne Skrapar me teper jane hostel sesa hotel. Nisma Authentic Albania eshte nje rotor me i shpejte i pasqyrimit te hoteleve cilesor ne mbare Shqiperine. Kjo nisem ka pak muaj qe eshte aktivizuar dhe te dhenat qe i sherbejne turisteve dhe agjensive turistike jane ne perditesim. Deri me sot 23 korrik 2012 ende asnje prej operatoreve lokal te Skraparit nuk figuron ne listen e promovimit te hoteleve, ndersa Berati fqinj gjen me shume hapesire permes me se paku 2 nismave. Imazhi ne bashkengjitje nga Authentic Albania (per me shume vizitoni ketu) Por Cfare i mungon sipas jush ketyre shebimeve ne Skrapar? Jepni mendimin tuaj ne Forum corovodaonline.blogspot.com
©Corovoda On Line