Stafi i ri: Presidenca apo "Monarkia" e Shqiperise. Ne staf te presidentit, te pakten 2 keshilltare Pro Mbreterise **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Stafi i ri: Presidenca apo "Monarkia" e Shqiperise. Ne staf te presidentit, te pakten 2 keshilltare Pro Mbreterise

Fatjon Kaloci
27.7.12
Ndersa nje dite me pare mediat nuk nguruan te japin emrat e pare qe do te jene ne stafin e Presidences se re te Bujar Nishanit, nder emrat te pakten 2 keshilltare jane emra te njohur te Levizjes Monarkiste te Shqiperise. Shaqir Hasani qe do te jete Keshilltar Ligjor i Presidentit te Ri te Shqiperise eshte nje emer i njohur mbeshtetes i Zogut. Madje ne 2005 Hasani ka kandiduar per Levizjen Per Zhvillim Kombetar (kliko ketu) dhe ka qene shpesh here avokat i familjes mbreterore. Nga ana tjeter edhe Princ Leka do te jete Keshilltar Politik i presidentit te ri te Shqiperise se 24 korrikut 2012 e ne vijim. Gjithesesi sipas shume mediave stafi i ri do te kete edhe keta emra te tjere Bardh Spahia qe do te jete Sekretar i Pergjithshem, Florjan Nuri qe do te jete shef kabineti, Amik Kasoruho do te jete keshilltar per kulturen Arben Idrizi do te jene po ashtu keshilltare ligjore Besnik Konci do te jete keshilltar diplomatik, ndersa zedhense do te jete Irma Toptani.
©Corovoda On Line Ne bashkengjitje nje imazh nga Corovoda On Line Foto Web ne plan tregon te dhenat e 2005 per Une Votoj si dhe nje imazh te Princ Leka.