Top Channel zbret ne Skrapar. Dollia dhe rregullat e saj. Ja Video: Gjithesesi, ruajeni rakine qe te beni Dolline **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Top Channel zbret ne Skrapar. Dollia dhe rregullat e saj. Ja Video: Gjithesesi, ruajeni rakine qe te beni Dolline

Fatjon Kaloci
24.7.12
Mengjesin e sotem e marte 24 korrik 2012 Wake Up formati televiziv i mengjesit ne ekranin Top Channel nje hapesire i kushtoi edhe Skraparit, dhe konkretisht per dolline e rakine dhe rregullat e saj. E shoqeruar nga nje reportazh i inskenuar mes protagonisteve, Fejzua, Zeniu, Sulua, Tomorri, Arshimi do te ishin ne ekranet e shqipetareve per pijen karakteristike te Shqiperise rakine, qe ne Skrapar kjo e fundit eshte kryefjala e cdo eventi. Ndiqni videon ne bashkengjitje qe Corovoda On Line portali i vetem dedikuar gjeresisht Corovodes, e mbare Skraparit ju ofron ne bashkengjitje.
Gjithesesi ndonse reportazhi flet me shume, Corovoda On Line ju keshillon te Ruani kur pini Rakine, qe te beni me mire Dolline, dhe vemendje.... Eshte Ky Corovoda On Line
"Ne dolli nuk ka muhabete, nuk duhet te flasin jo andej jo ketej... thote nder te tjera Fejzua... Me tej? Shiko Videon.

Wake Up, 24 Korrik 2012, Pjesa 3 - Top Channel... by TopChannelAlbania
Nga Zemra e Shqiperise