Harrohet ne Burg Djali me origjine nga Corovoda sipas avokatit duhej te lirohej ne 9 gusht 2012 ndersa nga ana tjeter duhet te qendroj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Harrohet ne Burg Djali me origjine nga Corovoda sipas avokatit duhej te lirohej ne 9 gusht 2012 ndersa nga ana tjeter duhet te qendroj

Fatjon Kaloci
25.8.12
Nje i ri me origjine nga Corovoda por banues ne Durres i identifikuar me emrin Fjordi Rrapo ndodhet ende ne burg, ndersa sipas avokatit te tij 19 vjecari duhej te ishte liruar qe ne 9 gusht 2012. Kete shkruan nder te tjera mediatiku i shkruar Shekulli duke cituar avokatin mbrojtes te te riut qe kerkon lirimin e menjehershem. Fjordi Rrapo nje vit me pare ne 21 shtator 2011 u arrestua ne Tirane pasi i vodhi nje shume prej 1 000 lekesh dhe nje aparat celular nje gruaje. Ai ndodhet ne burgun 302 ne Tirane, por sipas avokatit te tij afati prej 1 viti e kater muaj denim ka mbaruar ne 9 gusht 2012.Por realisht nuk ka asnje dokument qe te vertetoj se i riu duhet liruar. Kjo pasi fillimisht Prokuroria dhe Gjykata jane shprehur per masen 2 vjet burg. Ndersa avokati pretendon se ka nje vendim per 1 vit e 4 muaj ne rrethana lehtesuese per kete ceshtje. Eshte pakes e pakuptueshme kjo rikoshete deklaratash mes avokatit dhe instuticioneve qe nuk pranojne lirimin per njeren pale denimi i te riut me origjine nga Corovoda eshte 1 vit e kater muaj, ndersa per palen tjeter nuk ka dokument per kete predentim
©Corovoda On Line