Jennifer Lopez dhe Enrique Iglesias se bashku ne reklame por se shpejti edhe ne nje kenge Ja spoti **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Jennifer Lopez dhe Enrique Iglesias se bashku ne reklame por se shpejti edhe ne nje kenge Ja spoti

Fatjon Kaloci
9.8.12
Mesa duket Jennifer Lopez dhe Enrique Iglesias nuk po punojne vetem ne fushen e muzikes por edhe ne ate te komercialitetit. Keshtu dy kengetaret e njohur boteror do te jene pjese e nje fushate marketingu te kompanise se makinave Chrysler. Qe nga 14 Korriku 2012 Dyshja nisen nje tur koncertesh qe do te kaloj ne 20 qytete. Dyshja ka premtuar se se bashku do te leshojne nje kenge ku do te shfaqen qe te dy, dhe mendohet se kenga eshte perdorur edhe ne kete spot qe corovoda on line ofron ne video bashkengjitur per turin vere 2012 te Chrysler.

©Corovoda On Line