KKRT paralajmerim per televizionin kabllor qe operon ne Corovode Deklarata e KKRT **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

KKRT paralajmerim per televizionin kabllor qe operon ne Corovode Deklarata e KKRT

Fatjon Kaloci
2.8.12
Sikunder ju kemi njoftuar permes postimeve te djeshme ne rrjetin social ne Facebook, KKRT ne nje njoftim per shtyp ne pas mbledhjen e dates 27 Korrik 2012 gjate shqyrtimit te dokumentacioneve ka dale ne nje komunikim ku nder vendimet e tjera te marra ne mes te 5 televizioneve kabllore jepet sanksion me paralajmerim edhe per Tv Kabllor Ani. Zyrtarisht kabllori televiziv i vetem qe operon ne Corovode njihet me emrin Ani kjo ne dokumentacione. Tv Kabllor ne Corovode eshte i vetmi qe operon ne treg, kjo pasi sistemi dixhital tokesor nuk mbulohet nga asnje prej te pakten 2 kompanive televizive qe ofrojne paketa. Ne mes te paketes televizive qe u ofrohet abonenteve ne Corovode mes 23 kanaleve ndodhet edhe nje kanal kryesisht vetem me video dhe jo trasmetime live qe quhet Corovoda Tv. I plote njoftimi per shtyp i 5 diteve me pare jepet duke klikuar ketu.
©Corovoda On Line