Konfidenciale: Mbeshtetes te LSI nisin nje leter ankese dhe distancimi. Letra adresuar kreut te LSI **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Konfidenciale: Mbeshtetes te LSI nisin nje leter ankese dhe distancimi. Letra adresuar kreut te LSI

Fatjon Kaloci
27.8.12
Burime konfidenciale per Corovoda On Line cituan se disa mbeshtetes te LSI ne Corovode (nuk specifikohet numri) i jane drejtuar permes nje letre kreut te ketij subjekti. Nuk behet e ditur publikisht permbajtja e kesaj letre por besohet se letra e nisur kete te hene 27 gusht 2012 permban disa reagime te forta referuar kryesisht zhvillimeve ne lokalitetin Corovode persa i perket disa dukurive te ndryshme por me teper qendrimeve historike ndaj figurave dhe personaliteteve te se djeshmes. Besohet se ky reagim do te ndikoj ne axhenden e Kreut te LSI ne Corovoden e 5 shtatorit 2012 ku Ilir Meta do te jete i pranishem ne festimet e 70 vjetorit te Clirimit te Corovodes dhe se me perfaqesues te ketij grupimi nuk dihet nese do te kete apo jo reagime informale rreth argumentave te ngritur ne kete leter ku nder te tjera kerkohet edhe nje distancim nga disa zhvillime. Informacioni rrjedh nga disa kanale te sigurta ndonse hermetizimi informocional per kete reagim ka qene i larte
©Corovoda On Line