Plagjatura: Logoja zyrtare e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise elemente te njejte me Trinidad Tabago **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Plagjatura: Logoja zyrtare e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise elemente te njejte me Trinidad Tabago

Fatjon Kaloci
16.8.12
Nje tjeter skandal i shtohet Shqiperise Zyrtare qe seleksionon simbolikat. Kete here eshte logoja e emetuar per vitin jubilar te 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise e cila fatkeqesisht perfshihet nen plagjature. Keshtu shume portale mediatik lajmesh ne Shqiperi publikuan me se fundmi edhe nje imazh qe perdoret me rastin e 50 vjetorit te Pavaresise se shtetit Trinidad Tabago. Ne te dyja logot dallohen qarte simbolika te peraferta, ngjyra sfond, dekor dhe forma grafike te cilat kane pothuajse nje perbashkesi. Nuk dihet se nen marken e kujt eshte copyrighti i kesaj logoje por me se paku sikunder edhe imazhi tregon dallohet se kemi te bejme me nje krijim te ideuar nga njera prej logove. Logoja me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise gjate 2012 po vendoset edhe ne shkresat zyrtare te Shqiperise.
©Corovoda On Line